## Rosa Parks Symposium 2024 Programme

Time	Activity (duration)	Speakers
10:00 - 10:15	Registration, Tea/Coffee,	
	Networking (15 mins)	
10:15 - 10:20	Context and scene setting	Prof Udy Archibong (Chair)
	(5 mins)	Pro Vice-Chancellor [Equality, Diversity and Inclusion], University of
		Bradford
10:20 - 10:30	Welcome (5 mins)	Prof Shirley Congdon
		Vice Chancellor, University of Bradford
	<b>Opening Remark</b> (5 mins)	Councillor Beverley Mullaney
		Lord Mayor, City of Bradford Metropolitan District Council
10:30 - 11:00	Keynote (30 mins)	Liz Mytton Writer, Coach and Facilitator
11:05- 11:55	Round table discussion (50	Facilitator: Dr Kingsley Utam
	mins)	EDI Lecturer, University of Bradford
	Comedy, community and social	Dr Marie Caslin
	change	Senior Lecturer in Inclusive Education based within the Faculty of Education at Edge Hill University
		Maxine Hamilton-Bell
		Lecturer in Social Work at the University of Salford
		Dr Laura Minor
		Lecturer in Television Studies at the University of Salford Seán Henry
		Senior Lecturer in Education at Edge Hill University
12:00 - 12:15	Presentation (15 mins)	Lisa Holmes
	Commercial to Community &	Founder & CEO, Photo-Hub CIC
	Photography activity	
12:20 - 12:30	School activity 1 (10 mins)	Carlton Bolling College
12:30 - 13:10	Lunch (40 mins)	
13:10 - 13:40	Presentation (30 mins)	lan Beesley
	Life Goes On	Artist & Photographer
13:45 - 14:05	Presentation (20 mins)	Shabina Aslam
13.45 - 14.05	In the Margins	Artist Director, Theatre in the Mill, University of Bradford
14:10- 14:20	School activity 2 (10 mins)	
14:20- 14:30	Comfort break / Photography	
	showcase	
14:30 - 15:20	Panel discussion (50 mins)	Panel Chair: Kath Bridger
	Growing inclusion: Leveraging the	Evaluation and Insight Lead, University of Bradford
	transformative power of the	Reverend Canon Ned Lunn
	creative sector	Canon for intercultural mission and the arts at Bradford Cathedral
		Oyedotun Oyesomi Artist
		Mebs Ahmed
		Retired Police Officer, Author and Trainer
		Furgan Naeem
		Community Organiser and Campaigner
15:20- 15:30	Wrap up (10 mins)	Prof Udy Archibong (Chair)
		Pro Vice-Chancellor [Equality, Diversity and Inclusion], University of
		Bradford